Retur och reklamation

Retur och reklamation

Reklamation av reservdelar och förbrukningsprodukter

Vid försäljning till privatperson gäller Konsumentköplagen och Köplagen vid försäljning till näringsidkare.

Om köpare bedömer varan som felaktig ska reklamation göras till Mopedbil.one via e-mail (info@mopedbil.one) omgående vid mottagandet av varan. Vid reklamation ska order- och ev. fakturanummer samt orsak till reklamationen anges. För att underlätta bedömning av reklamationen ska fotodokumentation bifogas.

OBS! Varan får ej monteras. Synliga skador på monterade produkter ersätts ej. 

Övriga anspråk på ersättning för felaktig vara godkänns ej.  

 

Ångerrätt 

För lagervara gäller Distans- och hemförsäljningslagen (2005:59) – läs mer här. Du har rätt att ångra köpet av lagervara inom 14 dagar. Innan retur sker måste kontakt tas med oss. Retur sker i obruten förpackning och frakt betalas av köparen. Returavgift tillkommer.